ELMŰ ÁLTAL REGISZTRÁLT

Villanyszerelés

Az építőipar egyik legfontosabb szegmense a villanyszerelés – csapatunkban ELMŰ által villanyszerelő is van, így biztos lehet abban, hogy az áramos munkákat a legmagasabb szakmai színvonalon végezzük. 

Teljes körű villanyszerelés – a hibajavítástól a kiépítésig. 

Elmű által regisztált villanyszerelő

Csapatunkban ELMŰ által regisztrált, több évtizedes tapasztalattal rendelkező villanyszerelő is van. Ennek köszönhetően ügyfeleink minden, az elektromos árammal kapcsolatos szolgáltatást igénybe tudnak venni – legyen szó szerelvényezési munkálatokról, villanyóra cseréről, elektronikai hibák elhárításáról, vagy a teljes ingatlan villanyosításáról. 

 

01

Felmérés

Előzetes telefonos konzultációnk során átbeszéljük, hogy pontosan milyen villanyszerelői szolgáltatásra van szüksége. Ügyfeleink bizalommal kereshetnek minket – mérőhelyek kiépítésében, szabványosításában, konnektorok felszerelésében, világítástechnikában, érintésvédelemben vagy villámhárítók kivitelezésében és tervezésében is maximális minőségben, korrekt áron tudunk segíteni.  

02

Projekt

A konzultációt követően pontos kivitelezési koncepciót készítünk – ügyfeleink a villanyszerelés minden fontos fázisáról információt kapnak.

03

Kivitelezés

A villanyszerelői munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a precíz és gyors munkavégzésre. Ha minket választ, biztos lehet abban, hogy az elvárásainak maximálisan megfelelő eredményt kap. 

“Gyors, precíz munkát kaptam. Köszönöm a tökéletes villanyszerelői kivitelezést .”

“Maximálisan elégedett vagyok!”

“Fényt vittek az otthonomba! Köszönöm az álomszép világítástechnikát!”

Kapcsolat

Telefon

0670 5330 233

Email

rezmuves.peter72@gmail.com

Árak

Kérje ingyenes ajánlatunkat még ma! A kiszállás nálunk INGYENES!